7 juli 2018
Jaarbeurs | Utrecht

FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

De perfecte aftrap van jouw zomer

Ik wil meer weten

Join Het Voetbalfestival


Zaterdag 7 juli 2018 organiseert Jaarbeurs het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival voor jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar met een liefde voor voetbal. Hét voetbalevent van het jaar waar alles draait op passie en hartstocht voor de bal.

Hier wil je naartoe


Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar jaar. Ze kunnen meedoen aan allerlei clinics en wedstrijdjes, hun favoriete trainer en voetballers uit de Eredivisie ontmoeten, een snelheid- en behendigheidsparcours afleggen, allerlei spelletjes doen in de Fun Games en nog veel meer.

Kijken, luisteren, doen, verwonderen en voetballen. We bieden kinderen de wereld van het voetbal, met natuurlijk veel ruimte voor voetballen. 4 tegen 4 of beach soccer, lekker buiten. Het kan allemaal. We bieden een krachtige mix die aantrekkelijk is voor de jonge voetballers. Kortom; hier wil je bij zijn.

Interessante business
voor bedrijven


Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival wordt het grootste voetbalfeest van Nederland. Ga maar na; duizenden jongens en meisjes die helemaal opgaan in hun liefde voor het voetbal. Daar wil je als bedrijf toch onderdeel van uitmaken?

Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival wordt in samenwerking met onder andere FOX Sports, Eredivisie en Voetbal International opgezet. Samen zullen deze partijen zorgen voor een tsunami aan communicatiekracht. Wie participeert in dit leukste event van de zomer van 2018 profiteert hier ten volste van.

 

 

Doe mee


We bieden bedrijven die mee willen doen verschillende salesproposities; van standruimte, een pagode tent tot diverse sponsorpakketten. Of toch liever een propositie op maat? Pak de aandacht van het publiek door een tribune of een gave activiteit te sponsoren.

We gaan graag met je zitten om creatieve proposities te verzinnen. Laat de passie maar rollen.

Met partners als FOX Sports, Eredivisie en Voetbal International is er een groot mediabereik in het hart van de doelgroep en daar profiteer je als deelnemer van.

Naast televisie, radio en print investeren we uiteraard ook in social media en e-mailmarketing.

Communicatie


Wat is er te beleven?


  • Wedstrijden

  • KNVB Straatvoetbal

  • Meet & Greet

  • Fun Games

  • Shops

  • 3e helft

Contact


Meer weten over deelname aan dit spetterende voetbalevenement? We vertellen er graag alles over.

Neem contact op met onze accountmanager en bel
030 - 2952999

Jaarbeurs, Postbus 8500, 3503 RM Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor deelname?

Vraag de deelname opties aan!

Praktische info


Waar? de Jaarbeurs in Utrecht

Wanneer? 7 juli 2018

Voor wie?
Jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar én hun ouders, trainers en begeleiders

Lees meer