7 juli 2018
Jaarbeurs | Utrecht

Nieuw: FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

De perfecte aftrap van jouw zomer

Scoor je ticket

Het grootste voetbalfeest van Nederland


Ben jij in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar en helemaal gek van voetbal? Doe je niks liever dan een potje voetballen, over je favoriete sport praten en volg je alle wedstrijden? Dan moet je op 7 juli 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht komen. Op die dag vindt het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats en dat kun je als echte voetbalfan natuurlijk niet missen.

Je kunt er een wedstrijdje panna spelen, nieuwe tricks leren, in ‘t zonnetje naar beach soccer kijken en nog veel en veel meer.

Bovendien kun je ook edivisiespelers en voetballende YouTubers ontmoeten, want zonder jouw idolen is een voetbalfeest natuurlijk niet compleet.

YouTubers

Ontmoet LuckyGraafNL, DNPNL en FC Roelie!


Kijk jij altijd de YouTube-filmpjes van FC Roelie, DNPNL en LuckyGraafNL? Op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival ontmoet je deze helden in het echt. Houd hun kanalen in de gaten, want ze gaan de komende tijd verschillende voetbaluitdagingen uitvoeren. De eerste twee challenges staan al live op het kanaal van DNPNL en LuckyGraafNL, check ze hier en hier! De winnaar wordt bekend tijdens de laatste challenge op het voetbalfestival. Wees erbij!

FOX-presentatoren

Presentatie van Hans Kraay jr. en Helene Hendriks


Is het jouw allergrootste droom profvoetballer of vlogger worden? Op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival zet je de eerste stap in jouw carrière en kun je de kneepjes van het voetbalvak leren. Niemand minder dan FOX Sports presentatoren Hans Kraay jr en Hélène Hendriks ontvangen de hele dag uiteenlopende gasten op het podium. Check hier de coolste tricks van bekende freestylers, speel een potje online voetbal tegen échte sterspelers uit de edivisie en stel al je vragen aan youtubers FC Roelie, DNPNL en LuckyGraafNL. Hoe gaaf is dat?! 

 

NK-Freestyle

NK Freestyle op het FOX sports & Eredivisie voetbalfestival


Op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival zie je de gaafste trucs live voor je neus gebeuren. De beste freestylers van Nederland strijden namelijk om de titel Nederlands Kampioen tijdens het NK Freestyle! We beginnen met 35 freestylers en werken in 4 rondes naar de finale toe. Je leert freestylen van de besten en kunt ook zelf je tricks showen!

Lees hieronder wat er allemaal te beleven is!

Kom binnen in de voetbalwereld die we speciaal voor jou hebben gecreëerd. Het is een spannende plek waar van alles gebeurt. Benieuwd naar wat je er allemaal kunt beleven?


  • Wedstrijden

  • KNVB NK Straatvoetbal

  • FOX Sports & Eredivisie Podium

  • Fun Games

  • Shops

  • 3e helft

Neem het op tegen
edivisie-spelers


Spelen tegen één van de nieuwe edivisie-spelers? Of daag je liever je vrienden uit? Het kan allemaal in de Fun Games, met veel aandacht voor de edivisie. Benieuwd hoe het leven van een edivisie-speler eruitziet? Hoeveel uur per week ‘trainen’ ze en hoe bepalen ze hun tactiek? Vraag het ze! Maak het compleet met een handtekening.

Praktische info


Waar? de Jaarbeurs in Utrecht.

Wanneer? 7 juli 2018.

Voor wie? Jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar én hun ouders, trainers en begeleiders.

Prijzen? Scoor nu je tickets voor €14,-. Ouders betalen €10,50. 

Lees meer

Veelgestelde vragen

Ik ben 15. Kan ik ook meedoen aan de activiteiten?

Mogen kinderen onder de 6 jaar ook naar binnen?

Kan ik ook teamtickets bestellen voor gemengde teams?

Zijn er ook tickets aan de kassa verkrijgbaar?

Is er ook iets voor ouders en begeleiders te doen?

Is er ook iets te doen voor kinderen met een beperking?

Moet ik om 10 uur aanwezig zijn?

Welke spelers komen er?

Moet ik voetbalschoenen aan?

Kan ik mijn eigen bal meenemen?