7 juli 2018
Jaarbeurs | Utrecht

Nieuw: FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

De perfecte aftrap van jouw zomer

Scoor je ticket

Wat kun je doen op het grootste Voetbalfeest van Nederland?


Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is een spannende plek waar van alles gebeurt: 

Wedstrijden
Eind mei is het seizoen afgelopen en pas in september mag je je ein-de-lijk weer melden op de club voor het nieuwe seizoen. Dat betekent 3 maanden zonder je team en 3 maanden niet voetballen. Maar een goede voetballer moet toch blijven voetballen om zich te ontwikkelen? Ja! Om ervoor te zorgen dat jij en je team de zomerperiode doorkomen en toch lekker kunnen voetballen, hebben we op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival heel veel voetbalveldjes klaarliggen waar je 2x2, 4x4 of 6x6 tegen elkaar kunt spelen.

Je teamgenoten weten niet wat ze zien na de zomerperiode. Ben jij opeens de pro van het team!

KNVB NK Straatvoetbal 4x4
De straat; daar shine jij! Lekker voetballen met je buurtmatties, je skills, tricks en acties aan elkaar showen en vooral veel plezier hebben samen. Op straat scoor je met style, panna's en akka's. Check de moves van de beste straatvoetballers van Nederland tijdens het KNVB Straatvoetbal NK 4x4. Ontdek de vetste tricks en doe inspiratie op zodat jij na afloop van het festival de baas wordt van de straat.

FOX Sports & Eredivisie podium
Is het jouw allergrootste droom profvoetballer of vlogger worden? Op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival zet je de eerste stap in jouw carrière en kun je de kneepjes van het voetbalvak leren. Niemand minder dan FOX Sports presentatoren Hans Kraay jr en Hélène Hendriks ontvangen de hele dag uiteenlopende gasten op het podium. Check hier de coolste trics van bekende freestylers, speel een potje online voetbal tegen échte sterspelers uit de edivisie en stel al je vragen aan youtubers FC Roelie, DNPNL en LuckyGraafNL. Hoe gaaf is dat?!  

Fun Games
Laten zien wat je kan, lol hebben met je vrienden en ontdekken waar jij dé ster in bent? Kom dan naar de Fun Games! Daar kun je uit wel 30 spellen kiezen om aan mee te doen. Natuurlijk hebben ze allemaal met voetbal te maken. Schiet zo hard mogelijk de bal en kijk hoeveel kilometer per uur je haalt of speel een potje levend tafelvoetbal! 

Liever online voetballen? Ook dat kan natuurlijk. Scoor perfecte goals en wordt een pro. Krijg tips & tricks van de echte pro's en wie weet mag je het opnemen tegen 1 van de edivisie-spelers.

Weet jij nog precies waar je was toen de OranjeLeeuwinnen de EK winst pakten tegen Denemarken? Herbeleef dit memorabele moment in de Oranje Experience via een virtual reality experience! Laat verder zien hoe goed jouw kennis is in de OranjeLeeuwinnen-quiz. Wie weet ga jij er vandoor met kaartjes voor het Nederlands Elftal en zie je jouw idolen in levende lijve!

Freestyle Knock Out Championships
Bij de Freestyle Knock Out Championships zie je de beste freestylers live in actie! Check de hardste Around the World’s, combo’s en spectaculaire ‘sole-moves’. De freestylers strijden niet alleen voor de eer, maar ook voor een fikse geldprijs én een ticket inclusief vlucht en verblijf voor het open WK Freestyle Voetbal dat in Augustus in Praag wordt gehouden. Daarnaast kun je hier workshops volgen van Slimpie Street Heroes TomV en Nasser el Jackson waarin je de kneepjes van het vak leert.

Open NK Panna Knock Out
Wil jij de wereldkampioen Panna Jeand Doest, beter bekend als Easy Man, ontmoeten? De gekste akka’s checken en je eigen skills testen? Meld je dan snel aan om deel te nemen aan het Open NK Panna Knock Out, waarbij je een plek kunt bemachtigen voor het Elite Panna Tournament powered by Puma en Aktiesport!
Tijdens het Elite Panna Tournament nemen de beste straatvoetballers uit de hele wereld het tegen elkaar op in een revolutionaire pannakooi: de ICON.

Cruyff Courts
Zomaar een balletje trappen op straat. Sommige kids wonen in zo’n drukke buurt, dat dat voor hun geen optie is. Daarom heeft De Johan Cruyff Foundation op diverse plekken speciale Cruyff Courts aangelegd. Een veilige ontmoetingsplek waar kinderen kennis maken met het belang van saamhorigheid, vriendschappen sluiten, hun eigen talenten ontdekken en ervaren hoe het is om te winnen en verliezen. Waardevolle ervaringen die zij meenemen in hun ontwikkeling op fysiek en mentaal vlak, maar ook in de maatschappij. Op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival kun je ook een balletje trappen op een echte Cruyff Court. En wie weet, sluit je hier wel vriendschappen voor het leven!

Shops
Ben jij Ronaldo, Van Persie of toch Messi? Als je je een echte profvoetballer wilt voelen, moet je natuurlijk wel een goede bal hebben en unieke skills hebben. Scoor een mooie bal en plan direct een voetbalkamp waardoor je de sterspeler van het team wordt!

Derde Helft

Kom je gezellig samen met je ouders? Jij wilt natuurlijk lekker voetballen en fun hebben en hebt geen zin om je ouders overal mee naartoe te slepen. Speciaal voor hen hebben we daarom een area gecreëerd die er net zo uitziet als de voetbalkantine van jouw club. Ze kunnen er met een hapje en drankje hun kennis delen in een spannende voetbalquiz, live beelden bekijken van belangrijke voetbalmomenten, tafelvoetballen en darten. 

Terug naar de homepage »