Finales van het KNVB NK 4X4 Straatvoetbal weer op het VoetbalFestival!

Na het succes van afgelopen jaar zijn de finales van het KNVB NK 4×4 Straatvoetbal ook deze editie weer onderdeel van het VoetbalFestival in de Jaarbeurs Utrecht. De inschrijving voor teams opent op 15 mei 2019. Vorig jaar was onder meer Soufiane Touzani als Ambassadeur Straatvoetbal van de KNVB aanwezig. Bekijk de aftermovie van het Straatvoetbal NK van vorig jaar hieronder!

Inschrijven voor de finales van het KNVB NK 4×4 Straatvoetbal kan vanaf 15 mei 2019 via www.knvbstraatvoetbal.nl. Er is plaats voor maximaal 36 teams en elk team bestaat uit maximaal zes spelers. Vol is vol, dus wees er op tijd bij! De inschrijfkosten bedragen €50, die je direct dient te betalen bij de inschrijving. Als je als team bent ingeschreven voor het NK heb je automatisch toegang tot alle activiteiten van het VoetbalFestival.

Alle jongens en meiden in de leeftijdscategorieën 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar kunnen ingeschreven worden. Te jong mag, te oud niet. Meiden mogen bij de jongens meevoetballen, maar jongens mogen niet bij de meisjes meedoen. Een ouder/begeleider vanaf 18 jaar en ouder dient het team in te schrijven en de deelnamekosten te betalen. Mocht je er toch niet in geslaagd zijn om je in te schrijven, kun je met je team in aanmerking komen voor een wildcard waarvan de inschrijving 15 mei opent.

Heb je een vraag of opmerking? Stuur je mail naar straatvoetbal@knvb.nl.


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram