Doe mee met de PANNA! Coerver Cup!

Tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival vinden de laatste voorrondes plaats van de PANNA! Coerver Cup. Als bezoeker mag jij hier gratis aan deelnemen! Geschikt voor alle voetbalgekken van 7 t/m 16 jaar. Wil jij een nog betere voetballer worden? Doe dan mee!

Voor de PANNA! Coerver Cup wordt er op basis van de Coerver Coaching methode, “The World’s No.1 Soccerskills Teaching Method” een techniektraining verzorgd. Na deze training neem je deel aan het PANNA! Coerver 1v1-toernooi en wellicht sta jij in de finale en strijd je voor de PANNA! Coerver Cup en de hoofdprijs, namelijk: een jaar lang gratis trainen bij Coerver Coaching (t.w.v. 750,- euro).

Als deelnemer krijg je ook nog een gratis PANNA! Magazine! Daarnaast hebben we aantrekkelijke abonnementenaanbiedingen speciaal voor jou, maar misschien ook wel voor je pa. PANNA! Magazine’s grote broer is namelijk ELF Voetbal! Kun je niet wachten om de nieuwste PANNA! te scoren? Ga dan naar: www.panna-magazine.nl/abonneren


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram