KNVB zoekt de Beste Voetbalmoeder van Nederland!

De KNVB is op zoek naar de ’Beste Voetbalmoeder van Nederland’. Een moeder die altijd klaarstaat voor haar voetballende kinderen of misschien zelfs wel voor een heel elftal. De winnaar wordt op zaterdag 6 juli op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival bekendgemaakt!

Meedoen is eenvoudig: maak een vlog van 1 minuut waarin je vertelt waarom jouw moeder de Beste Voetbalmoeder van Nederland is. Stuur je vlog in en verzamel zoveel mogelijk stemmen! Binnen elke provincie wordt degene met de meeste stemmen als winnaar aangewezen. De twaalf finalisten strijden op VoetbalFestival om de titel ’Beste Voetbalmoeder van Nederland’.

Lees hier hoe jij een kandidaat kunt inzenden. Ben jij er ook bij? Lees hier alle informatie!


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram