Speel zelf tegen eSporters op het VoetbalFestival!

Wil je een potje spelen tegen Playstation-winnaar Dani Visser (De Graafschap)? Op het VoetbalFestival kun je eSporters uitdagen voor een zinderende pot voetbal.

Neem het op tegen elkaar of tegen een bekende eSporter uit de eDivisie van bijvoorbeeld FC Utrecht, AZ of Vitesse! Zij dagen je uit voor een potje in de VIP-area en geven je tips om zelf een betere e-Sporter te worden. Ontdek hier welke bekende eDivisiespelers aanwezig zijn op 6 juli.

Daarnaast vinden ook de finales van de eTalents Cup van de KNVB plaats tijdens VoetbalFestival. In diverse voorrondes hebben vier winnaars zich geplaatst voor de landelijke finale en strijden zij tijdens deze finale op VoetbalFestival voor de eer van de club en een unieke hoofdprijs.


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram