Train jouw skills tijdens VoetbalFestival op de veldjes van KPN!

Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is voor jou de perfecte dag om te werken aan jouw voetbalskills. Naast alle Fun Games en pannakooien kun je dankzij KPN ook aan de slag met jouw skills op drie verschillende veldjes!

Wil je net zo goed verdedigen als Eric Botteghin, net zo snel omschakelen als Donny van de Beek om vervolgens weer de aanval in te gaan als goalgetter Luuk de Jong? Op de voetbalvelden van KPN ga je aan de slag met verdedigen, omschakelen en aanvallen. Ieder veld heeft zijn eigen trainingsdoelstelling en als jij alle drie de onderdelen succesvol afrondt, krijg je zelfs een officieel voetbalcertificaat van KPN.

Inschrijven voor deze drie onderdelen is niet nodig: je kunt tijdens het VoetbalFestival gewoon de voetbalvelden van KPN bezoeken om een stempelkaart op te halen. Zien wij jou ook terug op de voetbalvelden van KPN?


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram