Wie wint het NK Voetbal Mascotte Battle 2019?

Tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival vindt het NK Voetbal Mascotte Battle 2019 plaats. Mascottes uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en verschillende organisaties zoals de Johan Cruyff Foundation dingen mee naar de titel ‘Beste Voetbal Mascotte van Nederland’.

Het NK bestaat uit verschillende onderdelen. Zo worden de mascottes beoordeeld op hun schot tijdens een penaltyreeks op het Cruyff Court en moeten ze hun beste moves laten zien tijdens de Dance Battle. Verder nemen de mascottes deel aan een optocht door de Jaarbeurs Hallen en wordt hun kennis getest tijdens de ARAG Quiz. Na een finale met de drie beste deelnemers wordt uiteindelijk één mascotte gekroond tot winnaar van de NK Voetbal Mascotte Battle 2019!


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram