Doe mee aan de Panna CoerverCup op VoetbalFestival!

Naast alle Fun Games en eSports is er op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival volop ruimte om aan je voetbalskills te werken. Deze editie vindt de finale van de Panna CoerverCup plaats en wie weet sta jij wel in de finale van dit toernooi!

Coerver Coaching houdt tijdens VoetbalFestival de finales van de Panna CoerverCup.De Panna CoerverCup is een 1 tegen 1 toernooi waarbij je door middel van verschillende uitdagingen punten kunt verdienen. Tijdens VoetbalFestival kun je op de veldjes van Coerver Coaching aan je techniek werken, om vervolgens in een 1 tegen 1 wedstrijd je geluk te beproeven! De winnaar van de Panna CoerverCup mag één seizoen lang 1x per week gratis komen trainen bij Coerver Coaching.

Coerver Coaching is de grootste wereldwijde voetbalopleiding die al 35 jaar, met een eigen steeds evaluerende door de FIFA erkende methodiek spelers en trainers naar zijn of haar hoogst haalbare niveau brengt. Bij Coerver Coaching train je als je je wilt ontwikkelen onder professionele begeleiding in een topsportklimaat.

Wil jij kans maken om geselecteerd te worden voor de Performance Academy van Coerver Coaching? Kom dan naar de selectiedagen op 19 en 26 juni 2019. Kijk voor meer informatie op https://www.coervercoaching.nl.


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram