Open NK Panna Knock Out & All Styles Knock Out op VoetbalFestival

Tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is er ook volop ruimte voor straatvoetbal! Zo kun je deelnemen aan het NK Panna Knock Out en vindt ook het All Styles Knock Out-toernooi plaats! Lees snel verder!

Tijdens het NK Panna Knock Out powered by Aktiesport komen de beste pannaspelers uit Nederland bij elkaar om de strijden om de titel! De winnaar is de nieuwe Nederlands Kampioen én krijgt een ticket om deel te nemen aan de Benelux Cup waar je het later op de dag op kunt nemen tegen de beste straatvoetballers uit de Benelux! Inschrijven doe je hier.

Verder is op zaterdag 6 juli ook het het All Styles Knock Out-toernooi: een battleconcept waar spelers met diverse stijlen tegen elkaar gaan battlen in een unieke boksring. Elke speler heeft drie rondes om zijn of haar meest gruwelijke skills te tonen!

Naast dat je de beste straatvoetballers aan de slag ziet geniet je van unieke freestyle- en pannashows, waarover later deze week meer.


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram