E-Talents Cup Finale op VoetbalFestival

De finale van de E-Talents Cup vindt dit jaar plaats tijdens VoetbalFestival! De E-Talents Cup is een landelijk FIFA-initiatief van de KNVB & DutchGameMasters waarbij gamen (een FIFA-toernooi) met voetbal op het veld worden gecombineerd.

Tijdens de finale spelen de deelnemers de Skillgames: voetbaloefeningen die exact zijn gekopieerd vanuit de digitale FIFA-wereld naar het echte veld.  De Skillgames die tijdens VoetbalFestival moeten worden gedaan zijn de lobpass, penalty’s, shooting en passing. Na de finale kunnen alle bezoekers de Skillgames zelf proberen.

De finale van de E-Talents Cup is lang niet het enige toernooi dat plaatsvindt tijdens VoetbalFestival. Ook het NK Panna Knock Out, het NK Freestyle Knock Out Championship, de finales van het NK 4×4 Streetsoccer, de eerste loting van de TOTO KNVB-beker en het NK Voetbal Mascotte Battle zijn op 6 juli in Jaarbeurs Utrecht.


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram