El Khayati: Hoeveel handtekeningen? Zo, ontelbaar!

Nasser El Khayati was gisteren één van de prominente gasten tijdens VoetbalFestival. De smaakmaker van ADO Den Haag, die vorig seizoen 17 doelpunten maakte in de Eredivisie, beantwoordde verschillende vragen van FOX Sports-presentatoren Hélène Hendriks en Hans Kraay jr. én een aantal jonge fans tijdens de Q&A op het hoofdpodium. Daarna nam hij, samen met ploeggenoten Lex Immers en Aaron Meijers, alle tijd voor jonge bezoekers die een foto of handtekening wilden scoren.

“Hoeveel handtekeningen ik heb gezet? Zo, ontelbaar! Maar het is wel hartstikke mooi. Het is dat ik geen tijd had, anders had ik misschien nog honderden, misschien zelfs duizenden handtekeningen gezet. Er is vandaag ontzettend veel te doen”, aldus El Khayati.

Ook ploeggenoten Aaron Meijers en Lex Immers waren aanwezig op VoetbalFestival. Immers was erg enthousiast over VoetbalFestival. “Ik vind het fantastisch, het ziet er heel leuk uit. Iedereen is lekker aan het voetballen. Het is gewoon een trekpleister voor kinderen: het is voor hun ontzettend leuk om lekker te voetballen en van alles te doen. Ik had mijn eigen zoontje ook mee moeten nemen!”

Wil je op de hoogte blijven over alles rondom het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival? Meld je dan aan voor VoetbalFestival Update: https://www.voetbalfestival.nl/aanmelden-voetbalfestival-update/


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram