Boulahrouz: VoetbalFestival is een groot voetbalfeest

Khalid Boulahrouz was als ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation aanwezig op VoetbalFestival. Vooral het feit dat iedereen die van voetbal houdt aanwezig is, vindt hij mooi om te zien. “Kinderen, volwassenen, mensen met een beperking: alles komt hier bij elkaar.”

Boulahrouz speelde in zijn loopbaan onder meer voor Hamburger SV en Feyenoord, en is nu actief als ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation. “Ik ben hier speciaal voor de jongere generatie, om met hen activiteiten te doen en om de Foundation te steunen.”

Volgens de oud-verdediger waren de jonge bezoekers erg positief. “Ze vinden het leuk, en ik heb er zelf ook heel veel plezier in. Kinderen willen speciale tips van mij hebben en ik ben veel handtekeningen aan het zetten. Het is gewoon top.”

Wil je op de hoogte blijven van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival? Meld je dan aan voor VoetbalFestival Update: https://www.voetbalfestival.nl/aanmelden-voetbalfestival-update/


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram