Het voetbalevenement van de zomer voor jonge voetbalfans.

Op zaterdag 6 juli wordt Jaarbeurs in Utrecht voor één dag omgetoverd tot een wereld waar alles om voetbal draait. Wedstrijdjes, meet & greets met bekende Eredivisie- en eDivisie-spelers, diverse NK’s, een eSports Area en Fun Games zoals een behendigheidsparcours en levend tafelvoetbal. Het wordt één groot voetbalspektakel.

Kortom, een evenement waar jonge voetbalfans samen met vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag beleven. Lees hier meer over wat er allemaal te doen is tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival 2019.

Ook voor begeleiders is er genoeg te beleven op het VoetbalFestival.

Terwijl jouw kids zich vermaken in één van de voetbalwerelden geniet jij van een potje tafelvoetbal, darts en onze hapjes en drankjes in de Derde Helft Area. Of neem jij het samen met andere ouders op tegen de jeugd tijdens een potje straatvoetbal en ontdek je jouw verborgen voetbaltalent! Ook voor ouders en begeleiders is er dus genoeg te beleven.

De komende weken zal er steeds meer bekend worden gemaakt over het programma. Volg onze kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom het VoetbalFestival, en wij hopen jou te ontmoeten op zaterdag 6 juli!

VoetbalFestival Update

Ontvang altijd de nieuwste updates via de VoetbalFestival Update. Schrijf je in en maak kans op een super gave Eredivisie-bal!

Door op de abonneer-button te klikken blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival en ga je akkoord met de privacyverklaring.

Tickets

Scoor tickets voor hét festival voor de jonge voetbalfan. Een onvergetelijke dag boordevol avontuur en fun.

DagkaartOnline (tot 6 juli)Online (op 6 juli)Aan de kassa
Dagkaart – kind 0 t/m 5 jaarGRATISGRATISGRATIS
Dagkaart – kind 6 t/m 16 jaar€ 16,50€ 17,50€ 18,50
Dagkaart – volwassene€ 13,50€ 15,-€ 16,00
Groepstarieven
Teamkaart – groepskorting vanaf 7 kinderen tot max 16 kinderen + 2 begeleiders gratis€ 12,– per kind€ 12,– per kind
Familiepakket – 2 volwassenen, 2 kinderen, 2x popcorn en 2x voetbalverrassing€ 67,50€ 67,50

NS-deal: dagretour plus toegang VoetbalFestival, € 17,- voor kids en € 23,- voor volwassenen!

Kom jij met de trein naar het VoetbalFestival? Dan hebben we in samenwerking met NS een mooie deal voor jou! Een dagretour naar Utrecht Centraal plus een toegangskaart voor het VoetbalFestival kost slechts € 17,- voor kids en € 23,- voor volwassenen. Klik HIER voor meer informatie.