Vier jouw kinderfeestje bij het VoetbalFestival!

Kinderfeestjes vier je bij het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival! Omringd door bekende voetballers en eSporters, voetbalactiviteiten en heel veel voetbalfans. Je krijgt met minimaal zes kinderen de beschikking over een eigen feestelijk versierde tafel waarmee we een uitvalsbasis creëren voor de kinderen om uit te vliegen. Op jacht naar voetbalavonturen, meet en greets, doelpunten, clinics en heel veel meer! Bekijk hier het hele programma.

Een kinderfeestpakket kost 195 euro en bestaat uit toegang, limonade voor kids, koffie en thee voor ouders, frietjes en snacks voor 6 kinderen en 2 volwassenen, en kan worden aangevuld met maximaal 4 extra kinderen á 20 euro per kind. Mascotte Samba komt bij de tafels langs voor een felicitatie, een foto en een high-five. De jarige job krijgt natuurlijk een mooi verjaardagscadeau van Samba! Een verjaardagstaart is optioneel te reserveren.

De feestelijk versierde tafel is te reserveren van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Eerder arriveren of langer op het evenement blijven is mogelijk!

De kinderfeestjes zijn tot en met vrijdag 28 juni hier te reserveren.


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram