Feyenoord-keeper Vermeer: Pittige vragen, maar ik ben wat gewend!

Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer en oud-international Vurnon Anita werden zaterdag druk ondervraagd door FOX Sports-presentatoren Hélène Hendriks en Hans Kraay jr. én de jonge bezoekers tijdens een Q&A op het hoofdpodium van VoetbalFestival. “Het was wel pittig, maar ik ben gelukkig wat gewend!”

Na het interview konden jonge fans op de foto met de keeper van het Nederlands elftal. En dat lieten ze zich niet twee keer zeggen: honderden kinderen namen plaats in de rij. “Ik heb mijn best gedaan om zo veel mogelijk handtekeningen te kunnen zetten. Het was sowieso aardig druk: ik begreep dat er 8000 mensen waren, dus dat is aardig wat.”

Ook oud-international Vurnon Anita werd stevig ondervraagd door de jonge voetbalfans. “Ik kreeg inderdaad een aardig vragenvuur. Maar je weet dat zoiets kan vandaag, en het is alleen maar leuk. Het is een heel leuk initiatief en er komen veel mensen op af. Het is daarmee echt een stimulans voor de jeugd”, aldus Anita.

Wil je op de hoogte blijven over alles rondom het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival? Meld je dan hier aan voor VoetbalFestival Update.


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram