Drenthe: Allemaal vrolijke gezichten op VoetbalFestival

Royston Drenthe was zaterdag één van de meest kleurrijke bezoekers van het VoetbalFestival. De oud-speler van onder meer Real Madrid en Feyenoord nam alle tijd voor de jonge bezoekers die een foto met of handtekening van de dribbelaar wilden.

Drenthe zag veel vrolijke gezichten in Utrecht. “Ik denk dat het een voortreffelijk evenement is. Het is de tweede editie, maar als je ziet hoeveel blije kinderen er zijn, denk ik dat je je doel al hebt bereikt. Onder mijn zes kinderen die zijn gekomen was zelfs een dochter die niet van voetbal houdt, maar het toch gezellig heeft.”

Er vormde zich een lange rij voor Royston Drenthe. “Het mooie is dat de jongens die nu in de rij staan hetzelfde willen bereiken als ik ooit heb bereikt. Ik hoop dat als ze later 19 jaar oud zijn hebben bereikt wat ze wilden. Het zou prachtig zijn als ze mij dan tegenkomen op straat en zeggen: ‘hey, jou zag ik bij het VoetbalFestival!’”

Wil je op de hoogte blijven over alles rondom het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival? Meld je dan aan voor VoetbalFestival Update: https://www.voetbalfestival.nl/aanmelden-voetbalfestival-update/


volg ons op Facebook


volg ons op Instagram